Bescherming 


Maskers en Face Covers

Verantwoord en toch trendy..
Met onze volledige aanpasbare herbruikbare maskers
helpt u de verspreiding van Corona te stoppen.
Er zijn duurzame materialen beschikbaar.

Diverse soorten:
1-laags gezichtsmasker
2-laags gezichtsmasker
3-laags gezichtsmasker

 
 
 
 
 
 
 

Artikel van de maand

 

Gezichtsmasker 

 

Afstand houden is de nieuwe norm, net als hygiëne en beschermingsmaatregelen treffen. Werkt u als kapper, fysiotherapeut of tandarts, dan is het in de praktijk lastig om afstand te houden.

 

Dit gezichtsmasker of spatmasker is ontworpen voor zowel binnen- als buitengebruik en beschermd het gezicht tegen directe blootstelling aan luchtdruppels. Het spatmasker of gezichtsmasker is geschikt voor voor brildragers en kan ook in combinatie met zachte hoofddeksels worden gedragen.

Snel naar

 

Contact

 

Showroom

 

Over ons

Showroom

Contact

Algemene voorwaarden

Aanleverspecificaties

MVO

Webshops

Kelvinring 52A

2952 BG Alblasserdam

 

+31 (0)78 613 16 21

imhotep@imhotep.nl

Onze Service

Het aanbod van relatiegeschenken is zeer breed en artikelen zijn eenvoudig te voorzien van jouw logo of bedrukking. Wanneer je speciale wensen met betrekking tot kleuren en/of uitvoering van het product hebt, dan helpen wij je graag met het uitwerken van jouw ideeën; Imhotep Promotions levert maatwerk.

 

Onze houding ten opzichte van onze producten is zeer kritisch, wat ons alert en zelfbewust houdt. Wij zijn ons bewust van de aanscherpende eisen van de wet- en regelgeving met betrekking tot de behandeling en verwerking van grondstoffen en andere materialen.

 

Onze bedrijfsactiviteiten voldoen aan de scherpe MVO norm, specifiek gericht op de promotionele branch en handelen bovendien volgens de Code of Conduct van de branchorganisatie PPP. Sinds 1998 is Imhotep ISO gecertificeerd en een uitgebreide controle zorgt ervoor dat we van jaar tot jaar onze standaard hoog houden.