Kerstpakketten

Wilt u zelf een kerstpakket voor uw personeel en/of zakenrelatie samenstellen of laat u ze liever zelf een keuze maken? Dit kan allemaal:

In onze sfeervolle kerstshowroom te Alblasserdam of d.m.v. een op maat gemaakte kerstpakketten keuzeshop.

 

Lees meer

Artikel van de maand

Snel naar

 

Contact

 

Showroom

 

Over ons

Showroom

Contact

Algemene voorwaarden

Aanleverspecificaties

MVO

Webshops

Kelvinring 52A

2952 BG Alblasserdam

 

+31 (0)78 613 16 21

imhotep@imhotep.nl

Onze Service

Het aanbod van relatiegeschenken is zeer breed en artikelen zijn eenvoudig te voorzien van jouw logo of bedrukking. Wanneer je speciale wensen met betrekking tot kleuren en/of uitvoering van het product hebt, dan helpen wij je graag met het uitwerken van jouw ideeën; Imhotep Promotions levert maatwerk.

 

Onze houding ten opzichte van onze producten is zeer kritisch, wat ons alert en zelfbewust houdt. Wij zijn ons bewust van de aanscherpende eisen van de wet- en regelgeving met betrekking tot de behandeling en verwerking van grondstoffen en andere materialen.

 

Onze bedrijfsactiviteiten voldoen aan de scherpe MVO norm, specifiek gericht op de promotionele branch en handelen bovendien volgens de Code of Conduct van de branchorganisatie PPP. Sinds 1998 is Imhotep ISO gecertificeerd en een uitgebreide controle zorgt ervoor dat we van jaar tot jaar onze standaard hoog houden.