Kerstpakketten

 

 De afgelopen weken zijn wij druk bezig geweest met het samenstellen van ons nieuwe kerstassortiment,en net als voorgaande jaren werken wij dit jaar weer samen met Kiwanis Dordrecht. Het team pakt de kerstpakketten in en de opbrengst gaat naar één van de mooie projecten. Met het kerstpakket geef je niet alleen een geschenk aan medewerkers en relaties, maar ook een bijdrage aan mooie projecten.

 

  Warme groeten van team Imhotep Promotions,

 

 Caroline Graafland,  Merel Coppen-Biesbroek,

 Anne van Eijgen,   Mariëlle Mallegrom.

 

 

 

 

 

   
   

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 

 Stel zelf uw zomerset samen en wij regelen de rest voor u!

onder andere:

Zonnebrillen

Strandspelletjes

Zonnebrand

Koeltasjes

Waterflessen

Luchtbedden

Strandlakens

Frisbees

etc.....

Artikel van de maand

Laat de muziek flowen met deze draadloze oordopjes in oplaad case. De oordopjes hebben een 35 mAh-batterij en kunnen binnen 1 uur worden opgeladen in de 500 mAh-oplaadcassette.Speeltijd op gemiddeld volume ongeveer 3 uur. Met BT 5.0 voor optimale verbinding. Werkafstand tot 10 meter. Met pick-up en microfoon. Inclusief siliconen oordopjes in 3 maten. ABS materiaal behuizing.

 

  Vanaf           1          100      250      500      1000     1500

 Bedrukt       21,95   20,34   19,71   19,12    18,74    18,39

 Onbedrukt   20,35   19,80   19,25   18,70    18,35    18,00

 

 

Snel naar

 

Contact

 

Showroom

 

Over ons

Showroom

Contact

Algemene voorwaarden

Aanleverspecificaties

MVO

Webshops

Kelvinring 52A

2952 BG Alblasserdam

 

+31 (0)78 613 16 21

imhotep@imhotep.nl

Onze Service

Het aanbod van relatiegeschenken is zeer breed en artikelen zijn eenvoudig te voorzien van jouw logo of bedrukking. Wanneer je speciale wensen met betrekking tot kleuren en/of uitvoering van het product hebt, dan helpen wij je graag met het uitwerken van jouw ideeën; Imhotep Promotions levert maatwerk.

 

Onze houding ten opzichte van onze producten is zeer kritisch, wat ons alert en zelfbewust houdt. Wij zijn ons bewust van de aanscherpende eisen van de wet- en regelgeving met betrekking tot de behandeling en verwerking van grondstoffen en andere materialen.

 

Onze bedrijfsactiviteiten voldoen aan de scherpe MVO norm, specifiek gericht op de promotionele branch en handelen bovendien volgens de Code of Conduct van de branchorganisatie PPP. Sinds 1998 is Imhotep ISO gecertificeerd en een uitgebreide controle zorgt ervoor dat we van jaar tot jaar onze standaard hoog houden.