Over ons

Imhotep Promotions is de Architect van Succesvolle Promoties. De naam Imhotep vindt zijn oorsprong in de architect van de trappiramide, zichtbaar in ons beeldlogo. Net als een piramide is Imhotep Promotions een schatkamer aan promotionele artikelen

Onze geschiedenis gaat niet zover terug als de Egyptische oudheid, maar al 25 jaar zijn wij jouw betrouwbare partner op het gebied van relatiegeschenken.

Een van onze specialiteiten is het leveren van klantgebonden webshops in elke gewenste huisstijl. Hierop bestellen personeelsleden stap-voor-stap hun eigen gifts, relatiegeschenken of kerstpakketten. Deze zijn vooraf en in overleg geselecteerd.

Een hecht team, waarbinnen een goede samenwerking en communicatie belangrijk zijn, staat altijd voor je klaar!

Neem contact met ons op

Onze werkwijze

Het aanbod van relatiegeschenken is zeer breed en artikelen zijn eenvoudig te voorzien van uw logo of bedrukking. Wanneer je speciale wensen met betrekking tot kleuren en/of uitvoering van het product hebt, dan helpen wij je graag met het uitwerken van jouw ideeën; Imhotep Promotions levert maatwerk.

Onze houding ten opzichte van onze producten is zeer kritisch, wat ons alert en zelfbewust houdt. Wij zijn ons bewust van de aanscherpende eisen van de wet- en regelgeving met betrekking tot de behandeling en verwerking van grondstoffen en andere materialen.

Onze bedrijfsactiviteiten voldoen aan de scherpe MVO norm, specifiek gericht op de promotionele branch en handelen bovendien volgens de Code of Conduct van de branchorganisatie PPP. Sinds 1998 is Imhotep ISO gecertificeerd en een uitgebreide controle zorgt ervoor dat we van jaar tot jaar onze standaard hoog houden.

Ons team

Wie heb je aan de telefoon?

>Caroline Graafland

Caroline Graafland

>Esther Alberti-Nijs

Esther Alberti-Nijs

>Merel Coppen - Biesbroek

Merel Coppen - Biesbroek

>Petra Ponsen-Korevaar

Petra Ponsen-Korevaar

>Anne van Eijgen

Anne van Eijgen